Какво ще се случи днес във VIP Brother?

2012-11-05 16:31:00
Какво ще се случи днес във VIP Brother?
Снимка: Нова телевизия

Днес по време на живото предаване номинираните участници ще продължават да се борят за оставянето си в Къщата на VIP Brother. Това са Златка, Мариана и Къци Вапцаров.

 

В „Училище за звезди“ тази седмица плеймейтката Златка ще трябва да се пребори с избухливия си характер и да се научи за не повишава тон на останалите.

 

Връзката на поп певицата и нейният любим Ханес ще бъде поставена на изпитание. Двамата ще се подложат на тест за съвместимост, за да разберат дали имат бъдеще заедно. Влюбените ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот като: „Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана“ и т.н. Успехът на личната им мисия зависи от това колко добре се познават.

 

Новата задача на добродушния Къци ще го отведе в Южния парк в София, където ще продава хотдог под прикритие. За да бъде успешна мисията му, той трябва да остане анонимен и нито един от клиентите му да не заподозре, че е той. Но дали това е възможно, след като чуят добре познатия му глас?

 

По време на живото предаване днес Къщата на VIP Brother днес ще напуснат двама души – гост звездата Любен Дилов-син и любимият на Мариана Ханес.

 

Днес Къци Вапцаров ще бъде защитаван от Ива Екимова и Димитър Станчев, Златка от Кристина Патрашкова и Таня Боева, а Мариана от Тити Папазов и Орлин Горанов.

 

Кой ще напусне днес завинаги Къщата на VIP Brother?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lucho
преди 11 години

Простотии вероятно.

~sweeettt~
преди 11 години

изгониха мариана а тя е супер симпатична макар че ники май не каза че водът е положителен

li0n
преди 11 години

Ама нас не ни интересува :3

Supernaturalfan
преди 11 години

И ни интересува защото..?

simiii
преди 11 години

Ние от къде да знаем?!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия