Вече е ясно как изглеждат наистина красивите женски крака

2012-11-05 12:59:00
Вече е ясно как изглеждат наистина красивите женски крака
Снимка: sxc.hu

Не всяка представителка на нежния пол може да се похвали с наистина красиви крака. За да може една жена гордо да заяви „Моите крака са съвършени“, тя трябва да има дълги и с прави кости от върха на бедрото до тънкия глезен, с добре оформени извивки на мускулите крайници, пише в. „Индипендънт“. Тези крака привличат погледа на околните /предимно на мъжете/, защото комбинират сила и крехкост.

 

 

За да стане ясно какъв е идеалният естетичен модел, учените са отделили 12 години за своите проучвания. Те са изучавали снимки на манекенки и спортистки, творби на Леонардо да Винчи, кукли Барби и гръцки статуи.

 

Правите кости на се единственото изискване за красиви крака. От вътрешната страна на прасеца трябва да има добре изразена издутина – къса, но видима. След това кракът трябва да се стесни към глезена, като от външната страна извивката е по-дълга и плавна.

 

Снимка: sxc.hu

 

Всяка жена изглежда по-добре на високи токове, защото се подчертават мускулите на прасеца, а глезенът изглежда още по-крехък и женствен. Затова, ако искате краката ви да изглеждат красиви и привлекателни, носете елегантни обувки на висок ток.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия