Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън получи поредното признание за красотата си – тя застана начело на британска класация на естествените красавици, съобщава Huffington Post.

 

В свят, в който корекциите по лицето и тялото вече отдавна не са лукс, естествената красота все по-трудно може да бъде открита. По телевизионните екрани и лъскавите корици на списанията греят знаменитости, претърпели невероятни метаморфози, за да се превърнат в това, което са.

 

 

И все пак, на фона на целия този панаир на суетата, издигнал в култ изкуствената красота, все още има и звезди, които пленяват с естествеността си. Прекрасен пример за подобна знаменитост е Кейт Мидълтън, която попадна в полезрението на медиите след сватбата си с принц Уилям и успя да си спечели симпатиите на милиони хора по целия свят, благодарение на изисканите си обноски, елегантния си стил на обличане и красотата си.

 

Именно това са и причините, поради които херцогинята на Кеймбридж е обявена за най-голямата естествена красавица от участниците в анкета на британски производител на козметични продукти, с общо 16% от вота на гласувалите.

 

На второ място в класацията е поставена водещата на сутрешно телевизионно шоу Холи Уилоуби, която само преди няколко дни бе обявена и за най-подходящата жена за първа среща. Русокосата красавица може да се похвали с 10% от гласовете на участниците в допитването. Третата позиция в пък е отредена на 27-годишната актриса Кийра Найтли, за която са гласували 9% от допитаните.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на естествените красавици:

 

1. Кейт Мидълтън

2. Холи Уилоуби

3. Кийра Найтли

4. Кели Брук

5. Джесика Енис

6. Ема Уотсън

7. Майлийн Клас

8. Кейт Уинслет

9. Черил Коул

10. Пипа Мидълтън

Автор: Илиана