Да продадеш девствеността си, за да следваш?

2012-10-25 15:59:00
Да продадеш девствеността си, за да следваш?
Снимка: Facebook

В днешно време хората продават всичко, от което могат да вземат достатъчно пари – родителите си, децата си, половинката си, косата си, дори ... девствеността си.

 

20-годишната Катарина Милиорини има мечта от малка да следва медицина. Тя обаче няма достатъчно финансови средства и й се наложило да изтъргува девствеността си, за да сбъдне мечтата си, предаде ДПА. Младата дама съобщила, че има намерение да отдели част от парите, които да дари за построяване на домове в Бразилия. А сумата, която е взела, не е никак малка – 780 000 долара.

 

Катарина и купувачът на нейната девственост ще се усамотят в самолет от Австралия до САЩ, за да избегнат разпоредбите за проституция.

 

 

Според младата бразилка, продажбата не я прави проститутка. "Ако човек извърши нещо само веднъж в живота си, това не  означава, че действието е негова професия. Една хубава снимка не прави човека зад обектива фотограф", казва Катарина Милиорини. 

 

Историята на младата дама ще стане още по-известна, благодарение на австралийския режисьор Джъстин Сисли, който ще я пресъздаде в документален филм, озаглавен „Търсят се девственици“. В лентата няма да има интимни сцени, по-скоро ще се наблегне на интервюта с участниците.

 

Катарина определено е изкарала късмет с продажбата на своята девственост, защото наскоро руснак на име Александър направил същото, но прибрал едва 3 000 долара. Явно външният вид си казва думата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ACrimeNovelist
преди 11 години

780 000 за секс. Колко *** трябва да си, за да предложиш толкова висока цена?

Serphent
преди 11 години

Да дам почти един милион за да *** точно тази няма да стане трябва да имам всичките пари на света за да стане :Д

DownloadVirus
преди 11 години

външният вид си казвал думата xaxa..Като я гледам само к'ва е красавица за 780 000 долара .. xaxa


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия