Въпреки схващането, че средната възраст започва, когато човек стане на 40 години, наскоро направено допитвате сред жителите на Великобритания, показа, че те не се мислят за млади, когато навършат 28 години, пише в. „Дейли мейл“.

 

 

Тази възраст е посочена от почти 40% от участниците в анкетата. 27% от дамите и 24% от мъжете вече не се чувстват млади, когато навършат 30 години.

 

Анкетираните мъже и жени посочили и най-важните промени в поведението, които ясно показват, че човек е остарял. Това се случва, когато за човек кариерата е по-важна от сексуалния живот. На второ място се нарежда отговорът, че човек вече не е млад, когато сменя радиостанцията, която слуша и не знае коя песен оглавява класациите. Ясни показатели, че хората вече са пораснали и узрели е, когато започнат да мислят за собствено жилище, вместо гадже си търсят човек, с когото да прекарат остатъка от живота си, готвят си по-често, по-рядко излизат на нощи клубове и дискотеки и предпочитат почивка с любимия човек, отколкото с тайфата.

 

А ти стар ли се чувстваш?

Автор: Ралица Солакова