Тийнейджърка сложи край на живота си заради ... снимка на гърдите й (+ видео)

2012-10-18 09:51:00
Тийнейджърка сложи край на живота си заради ... снимка на гърдите й (+ видео)
Снимка: vancouverobserver.com

Понякога децата постъпват наистина жестоко. Наистина! Често това наранява хората около тях, а по-чувствителните личности изпадат в депресии и започват да обмислят да сложат край на живота си. Защо трябва умишлено да бъдат наранявани хората?

 

15-годишна тийнейджърка реши да сложи край на живота си, след като в продължение на няколко месеца е била подложена на психически тормоз в интернет. Преди да се самоубие, Аманда Тод решила да направи няколко минутно клипче, което да пусне в YouTubе, за да разкаже истината за себе си и надявайки се, че ще накара хората да разберат, че понякога постъпват наистина жестоко.

 

Във видеото тийнейджърката разказва историята си с листчета, на които я е написала. От бележките става ясно, че Аманда е решила да сложи край на живота си заради снимка на гърдите й, която е била разпространена в интернет пространството. Фотосът бил направена, когато била едва 12-годишна. Тя се запознала онлайн с някакво момче, което успяло да я убеди да позира гола пред камерата. Наивността и крехката възраст на Аманда си казали думата и девойката склонила.

 

Цялата история вижте във видеото тук:

 

 

Нека почива в мир!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nikolcheto24
преди 11 години

Така, ето една снимка за тези, които така усърдно продължават да защитават "невинната" тийнейджърка.https://***.facebook.com/photo.php?fbid=374732519274373&set=a.202535546494072.50699.125570824190545&type=1&theater

godfather33
преди 11 години

Американците нямат вина. Просто момичето е нямало късмет и щастие от раждането си. А за дето се е самоубила, просто не знам... не са само американците все пак... стига сте ги обвинявали!Просто нейният живот е тръгнал зле мнооооого рано. Пък и е била зле, не знам родителите й къде са били.

S
преди 11 години

Днешните teens са идиотчетаOt nekvo uvajenie kam martvite pone mojeshe da ne pishete prostotii ot sorta , che tq se bila vinovna i tn.Chovek ne se samoubiva , za da stane izvesten..*** typoto razsujdenie imate..

SpiritInBlack
преди 11 години

Сиси , тъпо парче такова , като я обиждат , защо си правиш пас , *** гадна ?

w0rmbg
преди 11 години

Пълни егоисти!!! Момичето е било снимано без да знае...после всички са я отбягвали защото била к*рва. Ай ше ви е-а

coookiee
преди 11 години

всеки е отговорен за постъпките си.

Nikolcheto24
преди 11 години

Може би не си ме разбрала - като казвах колко зле са американците, визирах нея.И не се е самоубила за това, никой не се самоубива за това.Те са просто егоисти, които ги е страх да се изправят пред света.А относно твоя съученик - да, хората обичат да малтретират по-слабите.Нейният случай е различен.Може да прозвучи малко безсърдечно, но според мен си е заслужила отношенето.

Sissy127
преди 11 години

Nikolcheto24 де да бяха само американците, всеки ден в моето у-ще гледам как обиждат един мой съученик. Чудя се как хората могат да бъдат толкова жестоки. Тя се е самоубила, не защото иска да стане известна, а за да покаже на хората накъде отива светът... R.I.P.

valdesbg
преди 11 години

Супер, един и*иот по малко. Естествения отбор си знае работата. И без това нашия свят нямаше да и понесе още дълго.

Nikolcheto24
преди 11 години

За пореден път се убеждавам, че на тези американци нещо не им функционира както трябва.Всъщност като гледам колко много са се направили на съпричастни - май вече и на нас.Да му писне на човек вече от малолетни к...и, които явно разбират, че единствения начин да получат вниманието от което така силно се нуждаят, е да се самоубият.Кой я е карал да се снима или пък да ходи на 14 години в дома на някакъв си пикльо, за да прави секс.Винаги е най-лесно да обвиняваме обществото за грешките си.И както написа xoxi, ако това беше във форума щяхте да я плюете или да пишете, че е ***.

zombolovesu
преди 11 години

http://***.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E ето го клипа........... и във фен страницата имаше за единият ден да си напишеш името на китката си и аз естествено го направих.... REST IN PEACE AMANDA TODD

xoxi
преди 11 години

Някой гледа ли клипчето?Първо е склонила да се снима гола, след това се е съгласила да отиде в дома на момче, което тя е знаела, че Е обвързано. Мислела, че той я харесва и т.н. и т.н. Ако беше сред живите и споделеше проблемите си тук, може би всички от форума щяха да я плюят, но това, че се е самоубила я прави невинна жертва. Момичето е страдало заради липсата си на акъл. Явно е била и прекалено слаба и жалка, за да може да се справи с проблемите си. Тъжно е, че младите правят такива работи. Но в случая, момичето въобще не е за чак толкова оплакване.

MonicaR
преди 11 години

vseki e otgovoren za postupkite si.. samo tova shte kaja

wictoria_smile98
преди 11 години

pff.. mi koi q e karal da se snima.....

Incadeptus
преди 11 години

Престанете,щом на мен ми е жал а тва става рядко.......

green_arrow
преди 11 години

Нека почива в мир и поне в отвъдното не я преследва.Срамно е да докараш някого до там с такъв тормоз.RIP;( ;( ;(

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия