Избягал папагал се разкая и 5 дни по-късно почука на вратата

2012-10-16 11:16:00
Избягал папагал се разкая и 5 дни по-късно почука на вратата
Снимка: sxc.hu

Някои папагали, освен че могат да говорят, понякога могат да постъпват и доста умно. Такава е и историята на беглеца Боби, пише в. „Дейли мейл“.

 

Пернатото животно избягало и се отсъствало от дома си в продължение на 5 дни. Явно това време му било достатъчно, за да поиска да се върне отново при своята стопанка. За съжаление, то не успяло да я намери и решило да потърси помощ при една непозната къща.

 

 

Папагалът потропал на вратата на Сара Парди, която било шокирана, когато го видяла. Тя тъкмо се била прибрала у дома, когато чула тропане и отишла да отвори. Не видяла никой и малко, преди да тръшне вратата пред клюна на папагала, го съзряла долу на прага. Взела един кашон, сложила го върху него и веднага позвънила в приюта за животни, които вече имали информация за избягалата птица.

 

Пернатото от вида Electus е на Маргита Вилажова, която от 5 дни го търсела навсякъде и била облепила всяко дърво с информация за него. Тя се разплакала от радост, когато й се обадили да й кажат, че домашният й любимец е намерен жив и здрав. Когато Маргита отишла, за да си го прибере, папагалът й познал и веднага й кацнал на рамото.

 

Това бе една история с happy end :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TheBobqk
преди 11 години

Awwww колко сладко ^^

scrooper
преди 11 години

На село има един избягал жълт папагал, който няма никакво намерение да се връща. Започнаха да прехвърчат съмнително жълтеникави косове и гургулици.

Azoria
преди 11 години

aww <3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия