Нов хит в Япония – памперси за възрастни

2012-10-13 22:00:00
Нов хит в Япония – памперси за възрастни
Снимка: Reuters

В истински хит в Япония в последно време са се превърнали памперсите за възрастни, използвани от все повече и повече жени, преследващи успешна кариера, пише OddityCentral.

 

Странният факт, който определено е труден за вярване, се дължи на желанието на представителките на нежния пол да се представят също толкова добре в професионално отношение, колкото мъжете. Ето защо те не искат да губят нито минута в безсмислено ходене до тоалетната, след като могат просто да си сложат... памперс за възрастни.

 

 

Една от хилядите привърженички на новата „мода”, появила се сред жените, живеещи в страната на изгряващото слънце, споделя за местно издание, че от шест месеца насам всеки ден отива на работа с памперс. Тя признава, че работи в агенция за недвижими имоти и е толкова натоварена през деня, че не може да отдели дори секунда от работното си място, за да свърши естествените си физиологични нужди в тоалетната.

 

25-годишната японка допълва още, че винаги носи широки поли, тъй като прилепналите по тялото панталони очертават носения от нея памперс. Разбира се, младата жена е категорична, че не прикрепя нищо към бельото си, когато се среща със своя любим.

 

Същевременно в повечето универсални магазини в Япония все по-често на щандовете за женска хигиена, наред с другите необходими на представителките на нежния пол принадлежности, могат да бъдат открити и памперси за възрастни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия