Жените започват да се чувстват стари на... 29 години

2012-10-13 10:00:00
Жените започват да се чувстват стари на... 29 години
Снимка: sxc.hu

По време на тийнейджърските си години много момичета се стремят да изглеждат по-възрастни, отколкото реално са. След навършването на 20-те младите жени разцъфтяват и се чувстват най-уверени в красотата си. Този така прекрасен период обаче не продължава дълго. Една година преди достигането на третата десетилетка представителките на нежния пол започват да се притесняват за първите признаци на старостта по лицето и тялото си, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

Оказва се, че едва на 29-годишна възраст жените за първи път започват да се замислят, че губят блясъка и красотата си. Техният най-голям страх е свързан с появата на малки бръчици по лицето. Ето защо една средностатистическа представителка на нежния пол отделя по 12 минути дневно за полагане на грижи за лицето – старателно почистване и мазане с различни продукти против бръчки.

 

Не по-малко страшна за жените се оказва опасността от отпускане на кожата на лицето и гърдите. Изтъняващата коса също е сред топ проблемите на 29-годишните дами. Място в плашещия списък намират още сбръчканите ръце, увисналото дупе, разширените вени, двойната брадичка, петната по ръцете и изтъняващите устни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия