Студент започна работа като... живо плашило

2012-10-10 21:00:00
Студент започна работа като... живо плашило
Снимка: sxc.hu

Работата като живо плашило на полето едва ли е мечтана от повечето студенти, но за 22-годишния британец Джейми Фокс от нея няма нищо по-сладко за момента, пише OddityCentral.

 

Докато си търси работа в музикалния бизнес, младежът, завършил Bangor University със специалност музика и английски, няма нищо против да запълва времето, а и джоба си, с работа като плашило. Той става рано всяка сутрин, облича оранжевия си костюм, взима си удобен стол, книга и укулеле и с усмивка отива на работа.

 

 

„През повечето време аз просто си седя, чета книга или свиря на моя музикален инструмент. От време на време, когато видя яребици, трябва да ги пропъждам. Имам много приятели с по-добре платени работи от моята, но те живеят в постоянен стрес, затова ми завиждат”, коментира наскоро дипломиралият се студент.

 

За работата си на нивата в британското графство Норфолк Джейми Фокс получава по 250 паунда (около 607 лева) седмично. Той е напълно доволен от заплащането си, а неговият работодател е щастлив, че най-накрая е открил достатъчно приемлив начин да опази реколтата си от досадните птици.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
fUcKsMiLe
преди 11 години

Егати вързания.. и аз бих работила това, ако получавах толкова пари :D:D:D

ccdesigns
преди 11 години

2400 leva na mesec da sedi i da goni ptici :O


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия