90% от мъжете вярват в естествената красота на приятелките си

2012-10-03 20:15:00
90% от мъжете вярват в естествената красота на приятелките си
Снимка: sxc.hu

Девет от всеки десетима мъже вярват в естествената красота на приятелките си, без да осъзнават колко усилия реално полагат нежните създания, за да изглеждат зашеметяващо, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че голяма част от представителите на силния пол вярват, че тяхната половинка има бебешки мека кожа, идеално гладки крака и дори перфектно оформени вежди по природа. Истината обаче е съвършено друга.

 

Една четвърт от дамите признават, че имат поне една тайна разкрасителна процедура, за която техният приятел не знае. Също толкова са и жените, които са категорични, че никой, дори най-близките им приятелки, няма представа точно на колко и какви ритуали за красота се подлага.

 

Най-упорито пазената в тайна козметична процедура е махането или изрусяването на мустаците. За 27% от представителките на нежния пол това е най-лошото нещо, което техният любим може да научи за тях.

 

Една трета от дамите вярват, че след поредицата от разкрасителни ритуали, на които се подлагат, се превръщат в „нов човек”. Те са категорични, че грижите за красотата неимоверно повишават самочувствието им.

 

Същевременно 87% от мъжете предпочитат да си останат в неведение за всички жертви, които техните половинки правят, за да изглеждат естествено красиви в очите им.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Djenka
преди 11 години

Да, няма проблем, разкрийте женските тайни пред целия форум. Май се изчерпахте от страна на статии...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия