Финландец продава жена си на търг – не я иска вече

2012-10-02 20:15:00
Финландец продава жена си на търг – не я иска вече
Снимка: sxc.hu

Финландец обяви за продан своята „непоносима и нежелана” съпруга в интернет търг с начална цена от едва 5 евро, съобщава rt.com.

 

Жителят на град Вантаа, намиращ се в южните части на Финландия, стигнал до решението да продаде жена си след многобройните скандали, които тя му вдигала у дома.

 

 

Злощастният мъж описал своята половинка като зла скандалджийка, на която дори не може да изневери, тъй като го следи постоянно. Сред негативните ѝ качества финландецът изтъкнал и навика ѝ винаги да загаря яденето.

 

Въпреки това обаче, съпругът признал, че жена му си има и едно предимство – тя умее да прави страхотни макарони на фурна, от които всеки си облизва пръстите.

 

Началната цена на нежеланата съпруга в онлайн аукциона била 5 евро. Не след дълго тя достигнала впечатляващите 100 000 евро. Това накарало мъжът ѝ да поясни, че който я иска, може да „дойде и да си я вземе възможно най-скоро”.

 

След като необичайното предложение влязло в полезрението на медиите, сайтът, на който то било публикувано, се принудил да сложи край на търга.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия