Начинът на ядене на яйца показва що за човек си

2012-10-01 13:59:00
Начинът на ядене на яйца показва що за човек си
Снимка: sxc.hu

Какви яйца предпочитате да ядете – бъркани, пържени, варени, омлет или на очи? Знаете ли, че начинът на консумация показва, както вашите вкусови предпочитания, така и характера ви, пише в. „Дейли телеграф“.

 

 

Направено било проучване, в което участвали над 1 000 души. Доброволците отговорили на въпроси, свързани с ключови аспекти от характерите им и разкрили подробности за начина си на живот, професията и семейството.

 

Учените установили, че хората, които обичат да ядат яйца на очи, са дружелюбни, отзивчиви и обичат да слушат ведри и жизнерадостни песни.

 

Тези, които предпочитат варените яйца, са импулсивни личности, които нямат организационни качества. Хората, които имат повишено либидо, обичат да си похапват пържени яйца, а любителите на бърканите са добре възпитани, сдържани и предпазливи. От всичко изброено най-много си падате по омлетите? Вие определено сте дисциплиниран човек.

 

Младите хора са тези, които най-много си падат по пържените яйца. Обикновено те са мъже от работническата класа. Децата, жените и като цяло хората, които имат две деца, са тези, които предпочитат да се справят с глада, като изядат порция яйца на очи.

 

Снимка: sxc.hu

 

Хората, които имат собствено жилище и са на ръководни постове в работата, харесват бърканите яйца. Омлетът е предпочитаното ястие на хора, които не знаят какво е ред и всичко около тях е хаос.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jghgh
преди 11 години

ние за подобни глупави проучвания вече учихме по статистика. това не са контролирани изследвания въобще, като оставим настрана, че още като го чуеш и ти звучи абсурдно.не може да се прави подобна връзка. не пише кои учени, нито кой институт? и каква е връзката на начина на приготвяне с характера... за бога, за бога.. много е зле положението.

konan7
преди 11 години

Моля?! ....

The_Sweety_
преди 11 години

аз ги обичм бъркани, но...СДЪРЖАНА?....ПРЕДПАЗЛИВА?...да бе да не на мен тия :D

scrooper
преди 11 години

Значи който ги яде всякакви е безхарактерен? Гръмнете се.

SHPAIdURmeN
преди 11 години

Ти луд ли си :D, кат почнат с тия работи... Нямам думи :D *да определиш човек според начина му на ядене* :D:D::D phahaha Дано да няма хора, който да вярват на това инък света ще се побърка !! :D

DS
преди 11 години

Аз ги обичам сякви! :)Що за човек съм?!

FuckingFreak
преди 11 години

да, 100 про яйцата ми ще ви кажат що за човек съм ...

bilqnavod
преди 11 години

бла бла

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия