Кой искате да напусне VIP Brother - Бони, Ирен и Владимир или Аксиния?

2012-09-27 11:31:00
Кой искате да напусне VIP Brother - Бони, Ирен и Владимир или Аксиния?
Снимка: YouTube

Тази седмица сред номинираните VIP съквартиранти са Ирен Кривошиева и синът й Владимир, поп-фолк певицата Бони и колежката и Аксиния.

 

Чалга изпълнителката получи служебна номинация, понеже бе капитан на загубилия отбор. Кристина Патрашкова ръководеше тима на победителите и стана глава на къщата.

 

Двата отбора трябваше да отговарят на въпроси. Скритият коз на отбора на Патрашкова бе чаровната Никол, който отговори безпогрешно на всички въпроси, свързани с история и България. Така сините победите червените с 10 на 7.

 

 

Патрашкова стана господар на Къщата и определи третият номиниран за изгонване – Аксиния. Според нея единственото, което прави певицата, е да спортува. А това не е никак интересно за зрителите и затова според устата журналистка изпълнителката няма място в къщата.

 

Най-много гласове за изгонване получиха Ирен Кривошиева и нейният син Владимир. Според повечето съквартиранти синът на Стефан Данаилов не е добре възпитан. Често се случва той да пръдне в стая, в която имат над 10 съквартиранти и след това да се изсмее, сякаш нищо не е станало. Другото, което не им харесва, е ниската хигиена на Влади. Според съквартирантите той рядко се къпе.

 

Фънки и Къци също получиха доста гласове, понеже са най-силните играчи, но този път успяха да се спасят.

 

Вчера в къщата на VIP Brother ще влезе Камелия, която се представя на съквартирантите като Софи. Тя им разказва измислената си история за връзката си с немски принц, която обаче наскоро приключила. В реалния живот Камелия е интимната половинка на певицата Люси Дяковска. Дамите имат намерение в най-скоро време да узаконяват връзката си.

 

Кой искате да напусне къщата на VIP Brother?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kari33
преди 11 години

Бони

shadygirl
преди 11 години

sichkite

Linns
преди 11 години

Ирен и Владимир

iBloodSucker
преди 11 години

"Вчера в къщата на VIP Brother ще влезе Камелия..."

Ou7oFmYhEaD
преди 11 години

Бони

abbincetOo_We
преди 11 години

Oniq kloshar vlado !!!!

YoAnA_kiiss
преди 11 години

Владо

EinGutesKind
преди 11 години

Ирен и Владимир

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия