Жените не си падат по нудизма

2012-09-22 17:00:00
Жените не си падат по нудизма
Снимка: sxc.hu

След разразилия се през последните дни скандал с голите снимки на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, туристическият сайт MissTravel.com реши да разбере от посетителките си, дали нудизмът е на мода сред представителките на нежния пол, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че само 6% от дамите са склонни да се пекат на плажа без горнище в родната си държава. Двойно повече обаче са жените, които са готови да покажат гърдите си по плажовете на държави като Испания и Италия, известни из цял свят като изключително либерални в това отношение. Едва 2% от представителките на нежния пол са привърженички на нудизма и нямат нищо против да се пекат по евино облекло, където и да било.

 

Главната причина, поради която по-голямата част от жените избягват да плажуват по монокини, е свързана не толкова със срама им от голотата, колкото с неувереността им в собствената им фигура.

 

Шест от всеки десет от анкетираните британки признават, че липсата на „перфектно” тяло ги кара да не се разголват на плажа. 54% пък твърдят, че не искат да бъдат виждани полуголи от непознати. Една на всеки три се смущава от присъствието на деца по плажовете. И въпреки очевидните задръжки на дамите, цели 60% от тях все пак биха разкопчали горнището си, когато лежат по корема, за да нямат разлика в тена.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия