Линдзи Лоън блъсна пешехедец и избяга

2012-09-20 08:44:00
Линдзи Лоън блъсна пешехедец и избяга
Снимка: Reuters

Около актрисата Линдзи Лоън винаги има скандали и интриги. Поредното провинение на холивудската звезда се изразява в блъскането на пешеходец в Манхатан и бягство от местопроизшествието, съобщиха световните агенции.

 

Според местната полиция актрисата се е движела бавно и не е била под влиянието на алкохол или други упойващи вещества. Пострадалият мъж получил травма на коляното, но след преглед в болницата бил изписан.

 

 

Линдзи получила съдебната призовка на излизане от нощно заведение. Срещу нея е повдигнато обвинение за нарушаване правилата на уличното движение. До няколко дни актрисата трябва да се яви пред съда.

 

Малко преди този инцидент Линдзи Лоън бе принудена да работи в морга в Лос Анджелис заради нарушение на пробацията за шофиране в нетрезво състояние през 2007 година. 4 години по-късно тя бе осъдена 30 дни за кражба на колие, но прекара зад решетките едва няколко часа. В замяна на нейната предварителна свобода, актрисата трябваше да положи обществено полезен труд.

 

Преди години Линдзи Лоън доби популярност, благодарение на филмите „Шантав петък“ и „Капан за родителите“. В последно време обаче тя не привлича общественото внимание заради актьорския си талант, а заради скандалния начин на живот, който води.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
KumchoValcho
преди 11 години

Все още те обичаме, Линдзи


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия