"Най-грозната жена в света" призовава хората да спрат да я зяпат

2012-09-14 14:59:00
Снимка: HLN

Казват, че децата могат да бъдат изключително жестоки едно към друго, защото не осъзнават силата и въздействието на думите. В днешно време обаче жестокостта е присъща на всички – малки, големи, бели, черни, образовани, необразовани и т.н.

 

Това е Лизи от Остин, Тексас. Сигурно повечето от вас са отворили статията заради нейната снимка. Преди време Лизи може би щеше да се нарани от отношението ви, но тя вече знае, че не бива да обръща внимание на нещата, които чува по свой адрес. Все пак тя не е виновна, че хората не са информирани.

 

Лизи, която доста пъти е била определяне в интернет като „най-грозната жена в света“ , родена без мастна тъкан. Тя се храни по 60 пъти дневно, поглъща калорични храни, но въпреки това не може да качи дори един килограм. Кльощавата жена тежи едва 28 килограма.

 

Лизи е обиколила стотици лекари. До този момент нейното състояние е загадка и за най-добрите медици. Единственото, което се знае, е че има още двама души, които са като нея.

 

23-годишната Веласкес е написала две книги, свързани с живота й. Тя се надява, че ще даде кураж на хората, като им дава съвети да бъдат уникални, да общуват с околните и да не взимат навътре подигравките и негативното мнение.

 

В началото Лизи се е влияела доста от думите на хората. И това е напълно нормално, все пак е човешко същество, което има чувства и мисли. Но с времето осъзнала, че няма смисъл да страда заради едни страхливци. Защото според Лизи тези хора се страхуват и се крият зад своите монитори. Винаги й се е искало да отиде при тях, да им подаде визитка и да каже: „Здравей, аз съм Лизи. Време е да спреш да ме зяпаш и да се образоваш“.

 

Младата жена не страда, че не е красавица, напротив. Тя смята, че има много стереотипи, свързани с добре изглеждащите дами. Затова се радва, че околните опознават нейният характер и душевност и не се влияят от външния й вид.

 

Лизи се е появила на бял свят преждевременно и е тежала едва 1.190 килограма. Лекарите били на мнение, че шансът да оцелее е минимален. Лизи обаче е имала воля за живот и се преборила. Родителите й били много щастливи и полагали големи грижи за дъщеря си. Бебешките дрехи й били големи, затова те я обличали с кукленски. Според лекарите Лизи няма да има нормален начин на живот – няма да може да говори и да ходи.

 

Веласкес има брат и сестра, които са нормално високи и тежки. Докато на 2 години тя е тежала едва 6.8 килограма – колкото едно 5-месечно бебе.

 

Състоянието на Лизи е доста любопитно и в момента тя е част от научно генетично изследване. Според лекарите е възможно да страда от форма на неонатален прогероиден синдром, който причинява преждевременно стареене, дегенериране на тъканите и загуба на мастна тъкан.

 

Добрата новина е, че Лизи не пие лекарства и може да забременее по естествен начин, без да предаде болестта си на своите деца.

 

Вижте видео с очарователната Лизи:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
veskadumanova
преди 11 години

i 6to re6ihte 4e e nai groznata jena na svetaa ????

glam_girl
преди 11 години

Според мен въобще не е най-грозната... Възхищавам и се за усилията, които прави всеки ден, за да живее, и за волята, която има! Евала! А такива хора като fl0rida просто не заслужават никакво внимание!!!

Darth_Komorin
преди 11 години

fl0rida, защо не ни пратиш някои твои "урунгелски" снимки а? Да те видим ти колко струваш??? Момичето не е виновно, че изглежда така. Виновните са хората, или може би урордите като теб, които я обиждат и мразят. Защо поне веднъж не се опитаме да бъдем хора? Защо ти не се поставиш на нейното място и теб да те пускат така в интернет? Предполагам, че няма да ти харесва от всяко крайче на света да се сипят обиди, закани и псувни по твой адрес. Лично аз ако бях момче, щях да бъда с това момиче, за да й покажа, че все пак на някой му пука за нея и за да се чувства истински човек, а не същество, което не заслужава любов, нежност и поне едно "Извинявай". Смърт за долните влечуги като теб !

fl0rida
преди 11 години

estel15 аз казвам истината не лъжа за това си вдигам сам рейтинга проблем ли имаш?!Защото че е урунгел е такъв 2 мнения няма!

estel15
преди 11 години

fl0rida Не си вдигай рейтинга на коментара сам :Д . Браво на момичето ! :-)

fl0rida
преди 11 години

Урууууууууууууд!

cookie78
преди 11 години

Никак не е най-грозната!

prettymonster
преди 11 години

Момичето е много красиво :) За мен е много по-красива и добра от други ,,модели'' например :)

Sexy-wiki
преди 11 години

Евала и на жената!!! Заслужава уважение за това, че е успяла да се отърси от глупостта на другите,тъй като ние мачкаме всеки по-различен от нас. И нека всички,които някога са се подигравали да се скрият някъде и да се благодарят, че са здрави, защото надали щяха да са си отворят устата, ако бяха на нейно място! Радвам се, че успяла да ги продолее !!!

mimeto1998
преди 11 години

Milata tq ne bi iskala da e v takova sastoqnie gorkata dano nqkoga se opravi :)

gugenceto2
преди 11 години

горката :(

Alchemist
преди 11 години

Кофтито е че с това и генетично състояние, това момиче отнася супер много hate който би бил много по-добре пренасочен към безброните к***** и селски барбита с които примерно аз се сблъсквам всеки ден. Когато си различен хората те мрязят, дори и това твое различие да не е по твой избор. След гладене на няколко от видиотата и в Youtube, забелязах че момичето е много позитивно настроено към живота въпреки всичко с което трябва да живее всеки ден (например това че трябва да яде всеки 1 час, иначе ще умре), и най-малко за това заслужава моето, а смятам и вашето уважение.

Incadeptus
преди 11 години

Тези дето я обиждат са ***.Поне след приключването на човешкия и живот ще може да приема каквато си иска форма в астралния свят :П:П:П

ccdesigns
преди 11 години

Вероятно щеше да е доста красива, ако нямаше тези проблеми.

jasmins
преди 11 години

Respect!

kitty02
преди 11 години

Косата й е уникална <33

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия