А ти би ли използвал тоалетна със стъклени стени, знаейки, че хората те гледат?

2012-09-14 12:29:00
А ти би ли използвал тоалетна със стъклени стени, знаейки, че хората те гледат?
Снимка: nydailynews.com

Какво ли е чувството да седите на тоалетната чиния, хората да минават и да ви махат, докато вършите естествените си нужди? Отидете в луксозния нюйоркски нощен бар „Бум-Бум-Рум“ и ще разберете.

 

Заведението е решило да създаде една по-различна атмосфера в тоалетните, съобщи ЮПИ. Клиентите могат да се радват на невероятната гледка от 18-я етаж, докато се облекчават, защото стени са направени от стъкло.

 

 

Повечето хора смятат, че стъклото е като това в полицейските управления и се вижда само от тяхната страна. Когато обаче излязат от заведението и погледнат нагоре с ужас установяват, че всичко се вижда. Посетителите тайно се надяват, че не са били видени и разпознати от някой близък.

 

Според хората гледката наистина си заслужава, но е доста странен фактът, че и хората отвън може да те наблюдават. А те определено се забавляват със ситуацията. На доста от посетителите им се е случвало да седят на тоалетната чиния и да виждат как хората от улиците им махат и им се радват. Хубавото в случая е, че барът е на 18-я етаж и се виждат само силуети и разпознаването на някого е изключително трудно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gugenceto2
преди 11 години

по-скоро не :D

mom4il4o0o
преди 11 години

поне да бяха сложили огледални стъкла :Д

DennisCobain
преди 11 години

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия