Джордж Клуни остави Стейси - предпочита да бъде вечен ерген *

2012-09-12 11:29:00
Джордж Клуни остави Стейси - предпочита да бъде вечен ерген *
Снимка: Reuters

Вечните ергени си остават такива, дори когато намерят жена за себе си. Подходящ пример за това твърдение е актьорът Джордж Клуни.

 

Чаровникът явно обича да води ергенски начин на живот, защото го предпочетете пред домашния уют, споделен с 20-годишната по-млада от него боркиня Стейси Кейблър.

 

 

Въпреки че двамата са заедно повече от година, разбират се добре и са близки със семейството на другия, те ще сложат край на взаимоотношенията си. Причината е в Джордж Клуни, който не иска да мине под венчилото, съобщи ContactMusic.

 

Стейси тайно се надяваше, че ще успее да надене брачната халка на пръстена на своя любим. През изминалото лято тя живя заедно с него в къщата му на езеро Комо и смяташе, че присъствието на родителите му е добър знак и е успяла да го опитоми. Явно обаче дивото си е диво.

 

В най-скоро време звездната двойка официално ще обяви раздялата си. Стейси явно е очаквала такава развръзка, защото не е толкова разстроена от развитието на нещата. Тя е решила да запълни свободното си време с дефилетата на Нюйоркската седмица на модата.

 

* Няколко часа, след като тръгна слухът, че актьорът Джордж Клуни се е дистанцирал от Кейси, защото се страхува от брака, негов представител официално обяви, че това не е вярно, съобщи ContactMusic.

 

"Новината, публикувана от лондонския таблоид "Сън" за Джордж Клуни и Стейси Кейблър, не е вярна" - каза представителят му  пред сайта GossipCop.

 

Ще се откаже ли в крайна сметка от ергенския живот чаровният актьор?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия