Мъж живее само на вода вече 12 години

2012-09-10 19:00:00
Мъж живее само на вода вече 12 години
Снимка: sxc.hu

Колко време може да издържи един човек без храна? Дни, а може би седмици? Всичко зависи от неговото тегло, метаболизъм, цялостно здравословно състояние и още куп други фактори, но учените са категорични, че никой не може да оцелее повече от 3 седмици без храна. Млад мъж от китайската провинция Хънан обаче доказа, че това не е точно така, пише OddityCentral.

 

 

Още на пръв поглед 22-годишният Нинг Ксуефа като че ли страда от недохранване – той е висок едва 1,50 м. и тежи само 40 кг. Истината за него обаче се оказва още по-шокираща, отколкото изглежда първоначално.

 

Нинг се кълне, че не е слагал залък в устата си от 12 години насам. Като дете той получавал гадене само при вида на сервираната на масата храна. За сметка на това пък постоянно изпитвал жажда и сухота в гърлото, които го карали да изпива огромни количества вода.

 

Един ден китаецът просто спрял да се храни и започнал да приема само вода. Единственото, с което от време на време разнообразявал менюто си, било прясното мляко. Семейството му обаче било твърде бедно и не можело да си позволи да му го купува всеки ден.

 

Нинг бил изследван в болница, но докторите констатирали у него само наличието на рядка хронична жажда. Те нямат обяснение на това, как той е успял да оцелее толкова време, без да се храни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
undervan
преди 11 години

по принцип физически здравите индивиди могат да преживеят без храна от 30 до 40 дни,тоя направо ме изумява,как не е пукнал до сега :D

rosy_99
преди 11 години

аз пък ако изпия една чаша с вода (дори и през летните жеги) ще викам "Ура!", знам че не е здравословно да се пие малко вода, обаче просто не съм жадна.......

gerka-231444
преди 11 години

лол доста откачено

so
преди 11 години

кофти

asp1r1n94
преди 11 години

Още един стимул за анорексиците...

scrooper
преди 11 години

Този, ако може, да не го взимат за пример диетуващите подрастващи!

KadifWerewolf
преди 11 години

бах тая вода

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия