След като ухажвал приятелката си в продължение на 5 месеца, приготвил ѝ романтична вечеря и дори получил позволението ѝ да я целуне, 40-годишен тайванец е изправен пред съда по обвинения за сексуален тормоз, тъй като си позволил да целуне за първи път своята любима с език, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Нелепата случка се разиграла през юли, когато Чен поканил възлюбената си, с която се срещали от 5 месеца, в своя апартамент. Той сготвил, запалил свещи и пуснал нежна музика. Вярвайки, че правилният момент най-накрая е настъпил, 40-годишният мъж поискал позволение от 30-годишната си приятелка да я целуне и след като го получил, сключил устни с нея в страстна френска целувка.

 

Тук обаче той сериозно сбъркал. Младата жена го отблъснала и се разкрещяла: „Май си свикнал да гледаш прекалено много порно. Кой, по дяволите, се целува с език, когато го прави за първи път с нов партньор?”.

 

След случката 30-годишната жена напуснала Чен и повдигнала срещу него съдебни обвинения за сексуален тормоз. Ако бъде признат за виновен, той е застрашен от възможността да прекара до две години зад решетките и да плати солидна глоба в размер на  1 000 000 тайвански долара (около 26 500 евро).

 

Набеденият мъж обаче отрича да е целувал приятелката си с език в онази нощ. Той твърди, че тя си е съчинила цялата история, за да го изнудва за пари.

Автор: Илиана