Тайванец застрашен от затвор заради... целувка с език

2012-09-07 19:00:00
Тайванец застрашен от затвор заради... целувка с език
Снимка: sxc.hu

След като ухажвал приятелката си в продължение на 5 месеца, приготвил ѝ романтична вечеря и дори получил позволението ѝ да я целуне, 40-годишен тайванец е изправен пред съда по обвинения за сексуален тормоз, тъй като си позволил да целуне за първи път своята любима с език, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Нелепата случка се разиграла през юли, когато Чен поканил възлюбената си, с която се срещали от 5 месеца, в своя апартамент. Той сготвил, запалил свещи и пуснал нежна музика. Вярвайки, че правилният момент най-накрая е настъпил, 40-годишният мъж поискал позволение от 30-годишната си приятелка да я целуне и след като го получил, сключил устни с нея в страстна френска целувка.

 

Тук обаче той сериозно сбъркал. Младата жена го отблъснала и се разкрещяла: „Май си свикнал да гледаш прекалено много порно. Кой, по дяволите, се целува с език, когато го прави за първи път с нов партньор?”.

 

След случката 30-годишната жена напуснала Чен и повдигнала срещу него съдебни обвинения за сексуален тормоз. Ако бъде признат за виновен, той е застрашен от възможността да прекара до две години зад решетките и да плати солидна глоба в размер на  1 000 000 тайвански долара (около 26 500 евро).

 

Набеденият мъж обаче отрича да е целувал приятелката си с език в онази нощ. Той твърди, че тя си е съчинила цялата история, за да го изнудва за пари.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sexy-wiki
преди 11 години

що за култура ? заради тая шматка човечецът трябва да тегли и то заради целувка след 5 месеца ухажване,вечеря и искане на разрешение.видяла е добър човек и веднага ще го ползва за някой допълнителен тайвански долар .

Je7
преди 11 години

начи до секс ще се стигне след 25-30 години...5 месеца за първата целувка... ибахсимус и ухажване и чудо

someonerandom
преди 11 години

Ясно ни е,че там са по-консервативни,обаче все пак след 5-месечни отношения,вечеря на романтична обстановка в дома на мъжа и поискано съгласие преди целувката,не мисля,че има основание за чак такива действия...

notlike
преди 11 години

Тоя ако е знаел какво го чака, навярно щеше да й го натопорче и в Дупница, хаха. Тея в Югоизточна Азия са големи тъпигьози. Само корейците и японците са стока, другите са изостанали доста.

autumn_eyes
преди 11 години

В източна Азия отношенията на хората са съвсем различни. Една целувка по устните м/у момче и момиче е смятана за нещо изключително сериозно и показател за истинско и дълбоко привличане. Няма какво да се учудваме, Просто различна култура.

smrt
преди 11 години

смрт за такива бе, как ше си позволя ДА Я ЦЕЛУНЕ С ЕЗИК след само 5 месеца?! трудов лагер за него!

Uzerneim
преди 11 години

Типична женска история... кой ли въобще ще и повярва на тази.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия