Правиш прекалено шумен секс - глобяват те

2012-08-28 08:36:00
Правиш прекалено шумен секс - глобяват те
Снимка: sxc.hu

Няма нищо лошо да си влюбен, да правиш секс – също. Но прекалено шумното наслаждаване на плътските удоволствия понякога може да струва скъпа.

 

 

Двама влюбени от Австралия обичали често и шумно да консумират любовта си. На техните съседи им писнало да слушат как правят секс и повдигнали обвинение срещу тях за нарушаване на Наредбата за защита на околната среда. Прекалено шумните креватни удоволствия може да струват на австралийците 4 000 долара. Според закона шумът се явява форма на замърсяване на околната среда.

 

От началото на пролетта униформените са посещавали дома на шумната двойка над 20 пъти. Миналата седмица получили предупреждение да спрат с „викането, силните стонове, ругатните и високите тонове“ минимум за 72 часа. Желанието един към друг обаче надделяло и австралийците не успели да спазят забраната. За нейното нарушаване те били глобени с 315 долара.

 

"Оказа се, че сме превишили границата на шумовото  замърсяване до такава степен, че ни арестуваха и ни казаха да не правим секс. Това е върхът - да ме глобят заради интимни ласки  в собствения ми дом", оплаква се 45-годишният Колин Маккензи. 

 

Мъжът признава, че наистина двамата с половинката му Джесика правят шумен секс, но според тях съседите може просто да почукат на вратата и да им напомнят да са по-тихи, вместо да сигнализират в полицията.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bilqnavod
преди 11 години

завистници неначесани


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия