Жена се удави по време на сватбена фотосесия

2012-08-27 15:29:00
Жена се удави по време на сватбена фотосесия
Снимка: архив, Reuters

В Канада жена се удави по време на фотосесия със сватбена рокля. Инцидентът е станал в парка на град Роудън в югозападната част на провинция Квебек, пише BBC.

 

30-годишната Мария Пантазопулос, която се омъжила през юни, искала да се снима на фона на водопад, но се подхлъзнала и паднала във водата. Мократа рокля натежала и повлякла жената към дъното.

 

 

Според местни медии обаче, които се позовават на полицията, тя специално влязла във водата с роклята, за да направи фотосесия в популярния стил "trash the dress", тоест да се правят снимки на булката, докато роклята й се смачква и губи блясъка си.

 

По думите на поканения фотограф Луис Пагакис жената влязла във водата и го помолила да направи няколко снимки. Като видял, че тя започва да се дави, Пагакис се хвърлил във водата, но вече нищо не можело да се направи.

 

„Тя беше облечена със сватбената си рокля и поиска да направя няколко снимки, докато тя поплува в реката – разказа фотографът пред местната телевизия CTV News. - Когато тя влезе във водата, роклята й моментално се намокри и натежа. Опитах се да направя всичко възможно, за да я спася, скочих след нея и крещях. Направихме всичко, което можахме“, казва Пагакис.

 

Медиите съобщават, че преди да потъне, жената казала на фотографа: „Не мога повече, роклята е много тежка“.

 

Тялото на Мария Пантазопулос е било открито няколко часа по-късно на територията на природния парк Доруин Фолс, където е трябвало да бъде направена фотосесията.

 

На двама очевидци е трябвало да бъде оказана медицинска помощ.

 

Приятелите на загиналата разказаха, че Мария Пантазопулос се омъжила на 9 юни и със съпруга си били на меден месец на Карибите.

 

„Тя беше весело момиче и просто не искаше сватбената й рокля да събира прах в гардероба“, каза Лиза Пусулидис пред Montreal Gazette. - Тя каза: „Искам да си изкарам весело, облечена с моята рокля и да направя много хубави и запомнящи се снимки“.

 

Още любопитни новини четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

а някоя добра или по не интересуваща ни новина да кажете..? лошо за жената,но защо трябва да съсипвате деня на хората,които съчувстват на всички?!

yakuza_
преди 11 години

ужас, дано не се е удавила много


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия