Мъж живя 10 години с вилица в стомаха

2012-08-23 16:00:00
Мъж живя 10 години с вилица в стомаха
Снимка: sxc.hu

Британецът Лий Гардънър успя да изуми лекарите в болницата “Barnsley”, след като стана ясно, че е живял в продължение на 10 години с пластмасова вилица в стомаха си, съобщава BBC.

 

Преди едно десетилетие 40-годишният мъж си правел шегички със своите приятели, когато без да иска погълнал една пластмасова вилица. Той незабавно се консултирал с лекари, надявайки се, че те ще извадят погълнатия от него предмет.

 

 

Нищо подобно обаче не се случило. Докторите уверили Гардънър, че вилицата ще излезе от тялото му „по естествен път” и го пратили да си ходи вкъщи.

 

В продължение на години британецът нямал никакви оплаквания. Само веднъж, при навеждане, той получил силни болки в корема, сякаш е намушкан с нещо. Болките обаче бързо отшумели и Гардънър напълно забравил за нелепия инцидент.

 

И така... допреди няколко дни, когато той получил коремни крампи и започнал да повръща кръв. Първият въпрос, който лекарите задали на пациента, е, дали някога е поглъщал предмет, който не е предназначен за ядене. Първоначално Гардънър отричал подобно нещо да се е случило, но след това се сетил за погълнатата преди десетилетие пластмасова вилица.

 

Наложило се мъжът да бъде опериран, за да може приборът за хранене да бъде най-накрая изваден от стомаха му. В момента британецът се възстановява успешно. Лекарите са категорични, че той е истински късметлия, тъй като поглъщането на подобен остър предмет може да доведе до много по-сериозни последици за здравето.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
beliq_zub
преди 11 години

Това е човек,чийто късмет е винаги на негова страна.

kitty02
преди 11 години

Да е жив и здрав!

koshtramba
преди 11 години

Ега ти нечовеците, дето ги има.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия