Вижте кои са най-сексапилните мъже на планетата

2012-08-19 16:00:00
Вижте кои са най-сексапилните мъже на планетата
Снимка: Reuters

Кино маниаците, посетители на социалната мрежа Moviefancentral.com, подредиха в спираща дъха ни класация най-сексапилните мъже на планетата. Нека видим как изглежда тя.

 

Начело на списъка е поставен секссимволът от „Железният човек” Робърт Дауни-младши. Въпреки че наближава 50-те години, изглежда, че актьорът все още вълнува женските фантазии.

 

 

Когато говорим за сексапил, няма как да пропуснем и Крис Евънс, който е обявен за мъжа с най-горещо тяло и с най-секси усмивка.

 

Подобен род класации не могат и без присъствието на утвърдения секссимвол Дейвид Бекъм, който е избран за най-сексапилния спортист в света.

 

Звездата от „Шпионски свалки” Крис Пайн притежава най-красивите очи, които могат да разтопят сърцето на всяка жена. С най-секси окосмяване по лицето пък е актьорът от „Х-мен” Хю Джакман.

 

Том Харди е обявен за мъжът с най-подценяван сексапил. Райън Гослинг е отличен в категорията за най-стройно тяло. Лиам Нийсън притежава най-сексапилния глас. Крис Колфър е най-секси с очила, Пол Ръд е най-горещият комик.

 

 

Вижте най-сексапилните мъже на планетата в галерията ни:

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kriskata450
преди 11 години

Оценява се от една гледна точка,което е супер тъпо.

NeddyS
преди 11 години

puho, къде слагаш Адам Ламбърт, не мисля, че точно той е бил обявяван за най в света, а и поне аз/лично мое мнение/ не го смятам за привлекателен :)

puho
преди 11 години

Джони Деп,Адам Ламбърт ? Нещо сте си загубили вкуса май !? :)

tanchenceto
преди 11 години

къде са Джони Деп,Орландо Блум,Аштър Кътчър ???

jasmins
преди 11 години

Mislq, 4e tova e nqkakva naglasena klasaciq, za6toto ima kude kude po-hubavi muje :-)

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия