Вижте най-страшните и истински снимки на духове

2012-08-16 13:44:00
Вижте най-страшните и истински снимки на духове
Снимка: в. "Дейли мейл"

Специалистите по паранормалните явление години наред са изучавали призраците, като са елиминирали доста фалшиви фотоси. За някои от тях обаче разумно обяснение не е било намерено и те са сметнати за реални.

 

Вестник „Дейли мейл“ публикува най-страшните снимки, на които се виждат призраци. Вижте кои са те:

 

На тази снимка се вижда жена, която през 1987 година е посетила Музея на авиацията и се е щракнала за спомен в пилотската кабина на хеликоптер. Докато се снимала тя усетила студ, въпреки че времето било доста топличко. След това на снимката жената установила, че до нея има нечий силует ...

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

Хлои е била бяла робиня в една от плантациите в Лузиана, САЩ. Тя обичала да подслушва личните разговори на нейния стопанин, но веднъж той я заловил. Решил да я накаже сурово, като й отреже ухото. Хлои решила да си отмъсти и му приготвила ястие с отровни листа, но вместо той да го изяде, от него първо опитали дъщерята и съпругата на стопанина, които малко след това починали.

 

Робинята се опитала да избяга, но била заловена и убита. Оттогава нейният дух броди из плантацията, като продължава да подслушва чуждите разговори. И това се вижда ясно на снимката.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

На друга призрачна снимка от 2002 година се вижда сграда, в която е имало универсален магазин. Той отдавна не работи, но на фотоса се виждат клиенти ... от оня свят.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

На тази снимка ясно се вижда призрака на мъж, загинал по време на Гражданската война в Америка. Явно духът на загиналия войник все още не може да намери покой.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

През 40-те години на 20-ти век австралийка е направила снимка на гроба на дъщеря си, която починала година по-рано. След като видяла снимката жената останала потресена. На нея ясно се виждало малко момиченце, излизащо от гроба.

 

В края на 90-те години Тони Хили – изследовател по паранормални явления – посетил това място и установил, че преди смъртта на момиченцето до това място са били погребани още две малки момиченца.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

На тази снимка се виждат лицата на моряците Майкъл Михън и Джеймс Кортни, които са намерили смъртта си при нещастен случай с петролен танк. След тяхното погребение екипажът започнал да вижда лицата им във вълните, образувани от движението на плавателния съд ...

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

Тук се виждат последните секунди от живота на умиращ мъж. На снимката се забелязват и три светещи сфери. Според някои хора това е духът на покойника, но според други това са петна от палци върху негатива.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

На тази снимка е Робърт А. Фъргюсън, който изнася реч в Лос Анджелис, Калифорния на 16 ноември 1968 година. Според него на снимката е заснет брат му, който починал през 1944 година по време на Втората световна война.

 

Според специалистите снимката е реалистична. Ясно се вижда, че човекът е различен от Робърт Фъргюсън.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

 

През 1975 година Даян и Петър Бертхелт посетили църква, намираща се в Норфолк. Мъжът решил да направи снимка на съпругата си, докато се молела, седнала на една пейка. По-късно двойката установила, че Даян не е била сама.

 

Двамата посетили църквата заедно с 12-годишния си син. Няколко месеца по-късно един техен приятел попитал „Кой седи зад Даян?“. В този момент семейството с ужас установява, че отзад наистина има нечий силует, който обаче не се е намирал там, докато жената се е молела.

 

Година по-късно те отново отиват в църквата. Там показали снимката и разбрали, че това е духът на Бялата дама. Той се отива при болни хора, които имат нужда от помощ. Даян се сетила, че по това време е била на антибиотици и не се чувствала никак добре.

 

Легендите за Бялата дама датират повече от 100 години. Според една от тях всяка година духът й се появява в църквата в навечерието на Коледа.

 

Снимка: в. "Дейли мейл"

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SuNsEt
преди 11 години

Фотошоп... пък и да не говорим ,че на почти всички снимки не се вижда нищо стряскащо.

DarthLord
преди 11 години

До DaNGeRousLy: И да правят DuckFace-ове.. хаахха

DaNGeRousLy
преди 11 години

Обичат да се снимат .. Кво ? :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия