Чудите се защо през лятото ви се прави повече секс от обикновено? Отговорът е много прост. Слънцето има свойствата на мощен афродизиак, който буквално кара кръвта ни да кипи, пише reveal.co.uk.

 

Според резултатите от проучване на сайта MissTravel.com, в което участвали над 115 000 мъже и жени на различна възраст, именно палещите лъчи на слънцето пробуждат у представителите и на двата пола най-голямо желание за секс по време на лятната им почивка.

 

 

Не по-малко пробуждащи страстта у жените са чистите и ароматизирани чаршафи, както и романтиката, създадена с горящи свещи край ваната. За мъжете силния афродизиаци по време на лятната почивка са секси бельото, банските и стридите. Представителите и на двата пола признават, че се настройват на сексуална вълна, четейки пасажи от еротични романи.

 

Участниците в проучването споделят още, че по време на лятната си почивка правят много повече секс с партньора си, отколкото по всяко друго време през годината. Още през първия ден от ваканцията си двойките се отдават на креватни занимания средно по два пъти.

Автор: Илиана