Фолк-певецът Азис не спира да е на гребена на вълната! Новата му песен „Кажи честно”, която дори не е имала официална премиера, се превърна в най-желаното парче в заведенията по Черноморието, а и в цялата страна.

 

Снимка: Diapason Records

 

Звездата на Diapason Records обещава, че до броени дни ще зарадва почитателите си и с ефектно видео, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

 

След тоталния успех на предишните му парчета, сега Краля за пореден път е готов да триумфира с новия си проект „Кажи честно”. Това е и една от най-очакваните песни е репертоара му.

 

Преди броени седмици той разкри текста й пред своите фенове в социалната мрежа Facebook и така интересът стана още по-силен. Получавайки хиляди добри отзиви за думите на парчето, Азис и продуцентите му решили, че няма смисъл да чакат повече и е дошъл момента да представят бъдещия хит.

 

Снимка: Diapason Records

 

Мълвата за новия хит на Азис обаче се разпространила мигновено и по другите клубове на морето и в страната. Завалели стотици обаждания към самия певец и музикалната му компания с желание да получат песента. Азис признава, че вече е заснел много интригуващ видеоклип към песента и до броени дни той ще бъде презентиран в ефира на Фен ТВ.

 

Чуйте новия хит на ексцентричния поп-фолк изпълнител:

 

Автор: Ралица Солакова