Жена „сготви” 15 000 долара, скрити от съпруга ѝ във фурната

2012-07-31 12:40:00
Жена „сготви” 15 000 долара, скрити от съпруга ѝ във фурната
Снимка: sxc.hu

Нищо неподозираща домакиня успя буквално да изпече сума в размер на 15 000 австралийски долара, скрита от съпруга ѝ във фурната, съобщава “Nine MSN”.

 

Мъжът, чието име не се съобщава, решил да скрие парите в печката, тъй като жена му не била свикнала да готви и никога не я използвала. Само три дни по-късно обаче съпругата искала да притопли набързо пилешки хапки за децата си – решение, за което впоследствие горчиво съжалявала.

 

 

Само за няколко минути пачките с пари били сериозно обгорени. Осъзнавайки какво е сторила, жената избухнала в сълзи. Съпругът ѝ пък едва не получил сърдечен удар.

 

Съвсем наскоро той продал любимата си спортна кола, за да може да плати ипотеката на жилището. Бизнесът му в строителството не вървял заради световната икономическа криза и семейството изпитвало сериозни финансови затруднения. Още по-тежко станало положението им, след като единственото им състояние в размер на 15 000 австралийски долара било изгорено в печката.

 

Още на следващия ден австралиецът отишъл в банката с надеждата, че там ще проявят разбиране. Нищо подобно обаче не се случило. След разгласяване от медиите на нелепата ситуация, в която изпаднал злощастният мъж, от управата на банката все пак обещали да обърнат по-специално внимание на случая и да направят всичко възможно да облекчат състоянието на изпадналото в затруднения семейство.

 

Австралийската резервна банка има строга политика по отношение на връщането на стари банкноти. Ако повредите по тях са под 20%, на техния собственик се дава сума, равна на върнатите пари. Ако повредите са между 20 и 80%, сумата, която се дава, е обратнопропорционална на щетите по банкнотите. Парите, увредени в над 80%, не се възстановяват.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sashko_sss
преди 11 години

http://nagradite.bg/vote/mem0-45693.html

bReAk3R
преди 11 години

Грешка е станала явно, кво зле?

scrooper
преди 11 години

От зле- по- зле :/

DSD Creations
преди 11 години

MICROWAVES, sWeeX

sWeeX
преди 11 години

Е доооооооообре.Айде сега, който реши да сложи два лева във фурната и да види какво ще стане..Няма начин да сложиш ей така суха хартия във фурната и тя да се запали туко-така пък и да изгори.Тц.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия