Най-бързите коли на 2013 година

2012-07-16 17:17:00
Най-бързите коли на 2013 година

Въпреки че е едва месец юли, феновете на автомобилите вече гледат към следващата 2013 година. Отвсякъде ги заливат с предложения за достъпни като цена, издържливи и икономични коли, но голяма част от ентусиастите искат да знаят какво ги очаква на пазара на бързите автомобили.

 

 

Ето едно предложение за най-бързите коли на 2013 г. Списъкът е на изпълнителния директор и главен редактор на сайта TotalCarScore.com Карл Брауър, като включва и налични в момента автомобили. TotalCarScore е едно от изданията с най-обширна информация и най-сериозни анализи за продаваните машини в момента.

 

"Влизане в „Клуб 200 мили (321.868 км/ч)” никак не е лесно – предупреждава Брауер. Създаването на подобен автомобил коства доста ресурси, най-вече като финанси и добри инженери. Но пък от друга страна тази скорост ви кара да се чувствате като демон на пътя”.

 

Брауер не е включил в класацията си автомобили, предлагани в малки количества или само по поръчка. Няма и представители на компании, които имат по-малко от 20 дилъра в световен мащаб.

 

Вижте класацията в Automedia.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
w0rmbg
преди 11 години

Ето бе, в Шуменско са големи фенове на тези "Коли в бъдещето" 110 000лв за каруца :D LOL


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия