Иън Сомърхолдър се предложи на търг

2012-07-08 12:54:00
Иън Сомърхолдър се предложи на търг
Снимка: reuters.com

Холивудският красавец Иън Сомърхолдър се предложи на благотворителен търг, набиращ средства за създаването на пансион за изоставени животни, съобщава сп. “Entertainment Weekly”.

 

З3-годишният секссимвол е готов да сбъдне мечтата на една от многобройните си почитателки, като излезе на обяд с нея... разбира се, срещу солидно заплащане. Наддаването в търга стартира с началната цена от 2500 долара.

 

 

Всички парични средства, събрани от благотворителната инициатива, ще бъдат дарени на фондацията на актьора от „Дневниците на вампира”, която се е нагърбила със задачата да изгради център за малтретирани и изоставени от стопаните им животни. Търгът ще продължи до 18-и юли.

 

От дълги години насам Сомърхолдър се занимава с активистка дейност, насочена към подпомагане на животните. През март той бе отличен с почетна награда “Genesis” за усилията му, свързани със защита и отстояване на правата на животните.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
simona125
преди 8 години

Обичам те иан

Djenka
преди 11 години

ian <3

GLaDOS
преди 11 години

"набиращ средства за създаването на пансион за изоставени животни"Ееебахти важната и животоспасяваща кауза! А дали няма изоставени и мизерстващи ХОРА?

koshtramba
преди 11 години

2500 $ за какво по-напред?!

vladislavcheto
преди 11 години

Ехх да имах едни 2500 $ сега,отпрашвам за Атланта...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия