Мъж погълна 68 хотдога само за 10 минути (+видео)

2012-07-07 13:24:00
Мъж погълна 68 хотдога само за 10 минути (+видео)
Снимка: YouTube

За шеста поредна година американецът Джоуи Честнът (по прякор – Челюстите) спечели първото място в традиционното надяждане с хотдози, провеждащо се в Ню Йорк по повод на Деня на независимостта, съобщава в. “Telegraph”.

 

Само преди три дни 28-годишният мъж успя да погълне 68 хотдога в рамките на 10 минути, с което за пореден път си спечели първото място, осигуряващо му парична награда в размер на 10 000 долара и почетен колан с цвят на горчица.

 

 

Миналата година Честнът изяде с шест хотдога по-малко – общо 62. Най-доброто му постижение до момента си остават 68-те бройки, погълнати както тази година, така и през 2009 г. В интервю след тазгодишното традиционно надяждане Челюстите сподели за медиите, че този път е очаквал да успее да подобри рекорда си, но... уви, не е успял да го направи.

 

Победителка в женската надпревара за втора поредна година бе Соня Томас, успяла да погълне далеч по-скромните 45 хотдога в рамките на 10 минути. Тя обаче подобри миналогодишното си постижение с 5 бройки. Американката, известна с прякора Черната вдовица, грабна наградата в размер на 10 000 долара и розов колан.

 

Вижте видео от състезанието:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bootyboy
преди 11 години

какво го чака у вц не искам да знам


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия