Вземи участие в играта на Heinz, остават броени дни до края

2012-07-05 18:00:00
Вземи участие в играта на Heinz, остават броени дни до края
Снимка: sxc.hu

Каква асоциация правите, когато чуете думата „кетчуп“ ? Сигурно се сещате за онези вкусни (но и вредни!) хамбургери, обилно поляти с червения сос или за вкусни хапки месце, натопени в кетчуп или за спагети с кашкавал и отгоре кетчуп или... ммм.. спираме дотук. Ясно е, че почти всеки човек започва да си представя вкусотии, когато се сети за вкуса на любимия си кетчуп Heinz.

 

Възможно ли е един продукт, който се използва основно за овкусяване на вредни храни – хамбургери, сандвичи, пици и т.н. - да бъде здравословен? Да, възможно е и това ни го доказва американската компания Heinz, чието мото е „Кетчупът не се произвежда, той се отглежда“.

 

Сосовете, ах тези вкусни добавки. Съмнявам се да се намери човек, който да не е на мнение, че всяка една храна става в пъти по-вкусна, когато й се добави подходящ сос.

 

 

Сигурни сме, че няма да откажете да овкусите любимата си пица с чеснов сос Heinz или да направите живота си по-горещ с чили или екзотик сос. Любителите на китайската кухня могат да подправят ястията си със соев сос, който няма да ги остави безразлични. Обичате да смесвате вкусовете, следващият път, когато сте в супермаркета, протегнете ръка и си вземете сос с трида вида пипер Heinz.

 

Въпреки че се мечтаете всяка сутрин да хапвате палачинки, майка ви за пореден път ви е приготвила омлет. Вместо да се мръщите, използвайте сос Екзотик и ви гарантираме, че ще започнете деня си с усмивка ... и то голяма :)

 

След всичко прочетено не ви ли се иска да се съберете с приятели или със семейството и да си направите един пикник? Направете го, запечатайте вкусните моменти с фотоапарат и спечелете награди.

 

От 8 юни(петък) до 8 юли(неделя) в рамките на един месец кетчуп Heinz и Teenproblem.net организират съвместна игра за онлайн аудиторията от тийнейджъри. За да вземете участие трябва да публикувате снимка на тема „Барбекю с Heinz“ и да стискате палци фотосът да се хареса на много хора, за да спечелите една от следните награди:

 

I-ва награда: Велосипед

II-ра награда: Фотоапарат

III-та награда: Футболно барбекю

IV-та награда: Футболно барбекю V-та награда: Футболно барбекю

 

На 10 юли 2012 г. (вторник) ще обявим официално петимата победители, които са генерирали най-много гласове в сайта Teenproblem.net и в секция 'Начало' на промо страницата.

 

Детайлни условия:

* Участвате в играта с публикуване на снимка, ваши координати в секцията в промо страницата.

* Можете да публикувате неограничен брой снимки, но един човек може да спечели само една награда.

* Снимките, които качвате трябва да са с обем до 2 МB, в противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация.

* Можете да изпращате линк с вашата снимка на свои познати, за да гласуват за вас.

* Победителя, който е получили най-много гласове под снимката си, ще обявим официално на 10 юли 2012 година в статия в Teenproblem.net и секция "Начало" на промо страницата.

* Всеки от тях ще бъде уведомен и по е-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си.

* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 5 дни след официалното им обявяване на сайта и на промо страницата или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Teenproblem.net си запазва правото да изтегли нов печеливш.

* Победителите ще получат наградите си по куриер за сметка на получателя или от офиса на Инвестор.БГ АД (град София, бул. Александър Стамболийски 205, ет. 8). Организатори на играта са Teenproblem.net и Heinz.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия