Lady GaGa иска светът да е пълен с хомосексуалисти

2012-07-05 12:35:00
Lady GaGa иска светът да е пълен с хомосексуалисти
Снимка: Reuters

Тя успя да шокира света с екстравагантния си стил. Шантави обувки, перуки, рокля от месо и нетипичен грим са само част от аксесоарите, които превърнаха Lady GaGa в звезда.

 

И тъй като хората свикнаха да очакват нови и нови неща от нея, фактът, че вкарва розовия цвят в косите си и кожено изрязано облекло, което се доближава много до бельо, не изненадва никого.

 

С тази визия певицата се появява на корицата на австралийския "Maxim". 26-годишната дама застава пред обектива на Ренинио Мейфреди.

 

Lady GaGa расте силно повлияна от творци като Куин и Мадона. С втората, днес вече са в пряка конкуренция. Интересното е, че има и друга певица, която е привлякла вниманието на малката Стефани.

 

 

"Бях на 13 години, когато Бритни стана известна. С приятелите ми стояхме сред публиката на TRL (шоу, давано по MTV) веднъж седмично. Но дори тогава не ѝ бях голяма фнека. Бях изумена от екзалтираните почитатели, които имаше и скандираха името ѝ. Харесваше ми да бъда част от тази цялата истерия и шумотевица. Иска ми се да се върна към това усещане", споделя мис Екстраваганца за медията.

 

Години по-късно GaGa може спокойно да си съперничи с Бритни, защото и нейните фенове са луди по нея и с трепет следят всяка нейна изява. Макар че визията ѝ казва "не ми пука какво си мислите", в действителност Стефани Германота (както е истинското име на изпълнителката) пази ревностно личното си пространство.

 

"Апартаментът ми е моята сцена и спалнята също, но това са сцени, които не ви е позволено да виждате. Ако някой друг се намести на това място, атмосферата отива по дяволите и цялата тази енергия и всичко се превръща в един цирк", категорична е GaGa.

 

Нарастващата ѝ постоянно слава акумулира около себе си безброй слухове, свързани дори със сексуалността ѝ. Преди време някои медии се кълняха, че тя е хермофродит!

 

На въпрос с кого би предпочела да има интимна връзка – с момче или момиче, Гага отговаря: "Зависи от момчето и от момичето. Но няма да дискутирам моя сексуален живот с вас. Бих казала, че щях да съм много щастлива, ако можеше целият свят да стане хомосексуален".

 

Българските фенове на Lady GaGa също ще имат възможността да я видят, тъй като тя включи в световното си турне и София и на 14 август ще пее на стадион "Васил Левски" в София.

 

Още музикални новини четете в Dnes.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 11 години

Не я нападайте така, де. Горката, не се чува какво говори. ;]]

Verminaard
преди 11 години

Хомосексуализмът е зараза която трябва да се изгори от лицето на планетата.

HollyGolightly
преди 11 години

Прекалено много внимание и се обръща на тази. А колкото до изказването и, ами нищо не може да ме изненада, то си и личи , че не е със всичкия си. и ако наистина не и пукаше какво мислят хората за нея, нямаше да се прави на *** да събира погледите ;)

jasmins
преди 11 години

Луда ***, която само грачи.

DennisCobain
преди 11 години

Евала на Гага. Подкрепям това нейно мнение ! :D

Lucho
преди 11 години

Пълни глупости. На такива хора трябва да се забрани да се появяват в общественото пространство.

koshtramba
преди 11 години

Блаааааа

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия