Жена, изпаднала в кома, роди напълно здраво дете

2012-07-01 18:46:00
Жена, изпаднала в кома, роди напълно здраво дете
Снимка: sxc.hu

23-годишна британка роди напълно здраво дете, докато е в състояние на кома, и се събуди след две седмици, без да помни, че изобщо е била бременна, съобщава в. “Sun”.

 

Невероятната история на Ема Майнърс започнала с разболяването й от тежка пневмония, в резултат на което тя изпаднала в кома. Един ден медицинските сестри, извършващи рутинен преглед на 23-годишната жена, забелязали, че тя има разкритие и е тръгнала да ражда в 29-ата седмица от бременността си. На място по спешност бил повикан акушер-гинеколог, който успешно изродил бебето – живо и в отлично здраве.

 

 

След около две седмици Ема най-накрая се събудила. Медицинските сестри й съобщили щастливата новина и й донесли да подържи новороденото момиченце. Британката била в шок. Тя знаела, че е омъжена и че има син, но въобще не помнела, че е била бременна. След месец, прекаран в болницата под постоянните грижи на лекарите и сестрите, Ема и бебето й били изписани.

 

„Това е истинско чудо. Изглежда, че дори в безсъзнание тялото ми е знаело какво да прави. Сега момиченцето ми е тук, живо и здраво”, коментира щастливата майка.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
wictoria_smile98
преди 11 години

колко хубаво!!

nor4eto99
преди 11 години

Браво!!

koshtramba
преди 11 години

УОУ. Невероятно.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия