Чарли Шийн се отказва от киното

2012-06-26 08:58:00
Чарли Шийн се отказва от киното
Снимка: Reuters

Чарли Шийн, за когото в последно време се говори повече за личния му живот, отколкото за актьорските му изяви, публично обяви, че се отказва от киното, съобщи Нюзру.

 

Преди година скандалният актьор бе изгонен от хитовия сериал „Двама мъже и половина“, в който изпълняваше главната роля. Причината бяха многобройните му пиянски запои и критиките към сценаристите.

 

 

В момента Чарли Шийн участва в сериала „Психотерапия“, който ще му бъде последен. След като се откаже от киното, актьорът има намерение да се посвети напълно на семейството и децата си. Той има 26-годишна дъщеря от първия си брак, две дъщери от втория и 2-годишни близнаци от третия.

 

Освен на семейството си, Чарли Шийн ще обърне внимание на себе си и своите приятели. Той няма търпение да има достатъчно свободно време, за да се разхожда в парка или да гледа футболни мачове.

 

Повечето хора завиждат за живота на актьора. Но той си има своите положителни и отрицателни черти. Чарли Шийн споделя, че се е уморил постоянно да се превъплъщава в чужди роли и да живее в измислен свят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия