Кога напълняват мъжете ?

2012-06-18 10:00:00
Кога напълняват мъжете ?
Снимка: Reuters

Когато жените забременеят те се притесняват основно за две неща – дали всичко ще е наред с бебето и ще успеят ли да свалят натрупаните килограми. Оказа се, че и мъжете имат подобен проблем. Те качват около 10 килограма, след като бебето се появи на бял свят, съобщи в. „Съндли телеграф“.

 

 

Татковците вече нямат достатъчно свободно време да спортуват, спят значително по-малко и все по-често се хранят с готова храна. Също така се притесняват, че не им стигат парите и може да бъдат уволнени в най-неподходящия момент.

 

Всеки десети мъж трудно намира желание да се прибере у дома, 25% подремват на работното място, 20% заспиват, докато четат приказки на детето си. Има и татковци, които са изнервени в службата и си го изкарват на децата, като им отказват да си играят с тях или им се карат за дреболии.

 

Някои представители на силния пол натрупват допълнителни 3-4 килограма, докато половинката им е бременна, защото постоянно й угаждат на желанията за храна и покрай нея и те похапват калорични и вредни храни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия