Колко важен може да бъде един сандвич?

2012-06-17 18:44:00
Колко важен може да бъде един сандвич?
Снимка: sxc.hu

Ядосан мъж от град Хартфорд, американския щат Кънектикът, звънна на 911, за да се оплаче от погрешно направените му сандвичи от служителите на заведението за бързо хранене “Grateful Deli”, съобщава “Huffington Post”.

 

По-рано тази седмица Ротър МакЛенън поръчал 14 сандвича с малко пуешко, малко шунка, повече кашкавал и много майонеза. Той обаче не получил точно това, което поискал, и решил да се обади на телефона за спешни случаи, за да потърси съдействие от полицията.

 

 

Разбирайки тревогите на младия мъж, диспечерите на 911 решили, че той си прави някаква шега. МакЛенън обаче настоявал, че е напълно сериозен и продължавал да моли за съдействие. В крайна сметка диспечерите му препоръчали просто да не купува сандвичите.

 

Този съвет обаче не се харесал на управителката на заведението, която настояла клиентът да си плати поръчката, тъй като исканите от него сандвичи били специфични и не можели да се продадат на друг.

 

Още на следващия ден разгневеният мъж осъзнал грешката си и се обадил в “Grateful Deli” да се извини. Срещу него не са повдигнати никакви обвинения.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
RoxyM
преди 12 години

Такава простоията само някой скучаещ безделник може да направи. Я да го пратят да работи по 10 часа на ден, да види дали ще има време да занимава полицията с простотии.

BetkaA
преди 12 години

Хаха а не :DDDD

alleyy
преди 12 години

Не си ти, когато си гладен Хахахах

koshtramba
преди 12 години

Е гладен е бил човека и му е паднало пердето :D

the_world_around_me
преди 12 години

Ужасно интересно :D:D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия