Кои са най-сексапилните поп звезди?

2012-06-16 08:53:00
Кои са най-сексапилните поп звезди?
Снимка: reuters.com

Над 600 000 от читателите на авторитетното списание “Billboard” подредиха в класация най-сексапилните поп звезди на световната музикална сцена. Чудите ли се кои са те?

 

За най-сексапилна сред представителките на нежния пол е обявена поп принцесата Бритни Спиърс, успяла да събере впечатляващите 45% от вота на участниците в допитването. Далеч след нея, със скромните 12%, се нарежда ексцентричната й колежка Лейди Гага. Третата позиция в класацията е отредена на горещата R&B дива Бионсе, за която са гласували 8% от читателите на “Billboard”.

 

В челната десетка на най-сексапилните поп звезди попадат и Риана, Кейти Пери, Деми Ловато, Мадона, Дженифър Лопес, Ники Минаж и Тейлър Суифт.

 

 

Фаворит на читателите на “Billboard” сред мъжете е 30-годишният изпълнител Адам Ламбърт, за когото са гласували общо 26% от участниците в допитването. На второ място с 12% от вота е поставен Адам Ливайн. Третата позиция в класацията е отредена на любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, събрал 10% от гласовете на анкетираните читатели на “Billboard”.

 

Място в списъка на най-сексапилните поп звезди намират и Енрике Иглесиас, Бил Каулиц, Бруно Марс, Бон Джоуви, Крис Браун, Ъшър и Дрейк.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ChubbyBunny
преди 11 години

Добре го каза scrooper... Ама колената на Бритни не ме кефят!

scrooper
преди 11 години

Адам Ламбърт и Бийбър мъже ли се водят?!

koshtramba
преди 11 години

Наби ми се в очите курсивия шрифт и да - Бритни вече не е секси!

koshtramba
преди 11 години

Знам само, че не съм аз и спирам да чета статията.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия