Уголемен бюст = по-добър секс?

2012-06-12 20:26:00
Уголемен бюст = по-добър секс?
Снимка: sxc.hu

Голяма част от жените със силиконови импланти се радват не само на по-голямо внимание от страна на мъжете, но и на по-добър секс, сочат резултатите от проучване на RealSelf.com, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Една трета от дамите признават, че след уголемяването на бюста самочувствието им неимоверно се повишило. На свой ред увереността в собствената им привлекателност накарала тези жени да се чувстват по-разкрепостени между чаршафите, което започнало да им носи по-чести интимни преживявания и повече оргазми.

 

 

Оценявайки задоволството си от секса по скалата от 1 до 10, преди слагането на импланти в гърдите, жените дават средна оценка 6,07. След операцията тази оценка се повишава значително, достигайки числото 8,13. Една на всеки четири от представителките на нежния пол с уголемен бюст дори повишава оценката си с цели 4 пункта.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kalityy_
преди 11 години

Жените са си хубави и с малки и с големи гърди, наистина аз имам големи гърди и имам голямо самочувствие, но това не значи, че жените с малки гърди нямат. Всеки си е хубав какъвто е. Не е нужно да си правим операции, за да станем по-хубави. Аз мразя силикон на устните или на гърдите. Давам ви пример с певицата Мария. Не я понасям с тези устни. А пък жените по списанията с тези големи гърди са ми просто гнусни.

StringTheoryPractici
преди 11 години

Всъщност това ми звучи като истински базирано на проучвания - учените често използват това с "от 1 до 10". Жалко. Не понасям силикон. Жена с перфектно тяло, но силиконови цици, ми е гнусна, в сравнение с нормална жена.

koshtramba
преди 11 години

Ииии, поредната *** тема на празноглави маймуни.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия