Жена опита да удуши гаджето си – не искал да се ожени за нея

2012-06-06 22:01:00
Жена опита да удуши гаджето си – не искал да се ожени за нея
Снимка: Facebook

24-годишната Николета Кароли опита да удуши гаджето си, след като той отказал да се ожени за нея, пише в. “Daily Mail”.

 

Миналата събота младата жена била задържана от органите на реда в американския щат Флорида, след като нейният приятел подал оплакване от нея в полицията. Мъжът, чието име не се съобщава, заявил пред униформените, че възлюбената му се е опитала да го удуши, заплашвала го е, че ще го убие с кухненски нож, и му е ударила толкова силен шамар, че той за миг си е помислил, че ще загуби слуха си. Всичко това се случило, след като двамата се скарали по повод на отказа му да се ожени за нея.

 

 

Впоследствие се оказало, че Николета толкова спешно настоявала да се омъжи за американеца, защото визата й изтичала. Тя не искала да бъде депортирана от страната и поради тази причина настоявала да вдигне сватба възможно най-скоро, въпреки че започнала да се среща с приятеля си само преди около два месеца. Той обаче имал известни притеснения относно нея, тъй като и в началото на връзката им тя имала сериозни пристъпи на агресия.

 

Разбира се, младата жена, която е унгарка по произход, побързала да се защити пред полицията, като заявила, че следите от ноктите и ударите й по нейния приятел са се получили в резултат на бурните им креватни занимания. Изглежда обаче униформените не й повярвали, тъй като в момента срещу нея са повдигнати обвинения за домашно насилие.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 12 години

Оф, луди хора...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия