Тийнейджър изстреля куршум в главата си в публичен видео чат

2012-06-06 20:03:00
Тийнейджър изстреля куршум в главата си в публичен видео чат
Снимка: sxc.hu

19-годишен тийнейджър изстреля по погрешка куршум в главата си, докато участва в публичен видео чат, съобщава в. “Daily Mail”.

 

Трагичният инцидент се разиграл в началото на месец март. Именно тогава на шега американецът Тревър Джордж насочил срещу главата си пистолет, за който смятал, че не е зареден. Останалите участници в чата не обърнали особено голямо внимание на действието му, тъй като той правил това и преди.

 

При натискането на спусъка обаче, нещата този път били различни. Последвал реален изстрел, който завършил фатално за младото момче. По погрешка то се самоубило пред шокираните погледи на участниците във видео чата.

 

 

По време на инцидента родителите на Тревър били у дома. Те обаче не чули изстрела. В продължение на часове тийнейджърът лежал на земята, облян в кръв и с куршум в главата, докато бъде открит от служители на полицията.

 

Тъй като видео чатът бил анонимен, по-голямата част от участниците нямали никаква представа как се казва и къде живее Тревър. Именно поради тази причина те не могли да сигнализират по-навреме за случая.

 

Първото обаждане в полицията постъпило от млад мъж от Флорида, който не наблюдавал чата по време на трагичния инцидент, но влязъл там впоследствие, когато всички обсъждали случката. Именно така той разбрал за станалото. Оказало се, че той е единственият, който знаел координатите на 19-годишния младеж.

 

От полицията разкриват, че момчето е било добър студент и не е страдало от депресия. С оглед на показанията на участниците във видео чата, които били издирени впоследствие, станало напълно ясно, че в случая не се касаело за умишлено самоубийство, а за злощастен инцидент.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
montana6
преди 11 години

Най-хубавото нещо в статията е пистолетът на картинката. Колко глави съм бил с него на CS... :D :D

babati
преди 11 години

Затъпяване и изпростяване. Честита идиотокрация.

scrooper
преди 11 години

"Не дърпай дявола за опашката."

yakuza_
преди 11 години

станало през март и го пишете чак сега ? ок...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия