Мъж опита да плати сметката си с марихуана

2012-06-02 16:02:00
Мъж опита да плати сметката си с марихуана
Снимка: sxc.hu

Млад мъж от град Ниагара Фолс в американския щат Ню Йорк опита да плати сметката си в местен ресторант с малко пликче марихуана, пише “Huffington Post”.

 

Миналата събота американецът тъкмо се наслаждавал на своя обяд в заведението “Denny’s”, когато сервитьорката дошла на масата му и донесла сметката. Без да се двоуми мъжът извадил един долар и малко пакетче с марихуана и съвсем хладнокръвно ги подал на обслужващата го дама.

 

 

Разбира се, тя не приела нестандартното разплащателно средство и настояла да получи 9,91 долара в брой. Тогава младият американец решил да потърси някой, интересуващ се от стоката му. Той съвсем открито предложил марихуаната на друг клиент на ресторанта.

 

Потресена от случката, касиерката в заведението повикала полицията. Разбирайки за това, престъпникът се изнесъл по най-бързия възможен начин. Впоследствие той бил подробно описан от редовен клиент на ресторанта “Denny’s”, което помогнало на органите на реда да го идентифицират. В момента младият американец се издирва от полицията. Неговият адрес е известен, но той не е бил открит у дома си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xNoodlex
преди 11 години

Разни хора - разни психични отклонения .. xDD

SweetySmallDevil
преди 11 години

ааааааааа, евалата на пича! :D

dizzie
преди 11 години

omg .. боже божеее :D

Dani_Kenobi
преди 11 години

пич

scrooper
преди 11 години

луд свят :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия