"Мъже в черно" 3 е номер 1 в бокс-офис класацията на САЩ

2012-05-28 13:55:00
Снимка: Reuters

Филмът "Мъже в черно 3" с Уил Смит и Томи Лий Джоунс оглави бокс-офис класацията в САЩ и Канада през премиерния си уикенд  25-27 май, предадоха световните информационни агенции.

 

Приходите възлизат на 55 милион долара от продажбата на билети в Северна Америка.  Действието на "Мъже в черно 3" се развива както в наши дни,  така и през 60-те години на миналия век.

 

 

Aгент Джей (Уил Смит) отново е центъра на сюжета, като този път се връща назад  във времето с една-единствена цел: да опази живота на младия агент Кей, превърнал се в мишена на безмилостния мегаломан  Борис. 

 

"Отмъстителите" вече се намира под номер две, след като три седмици оглавяваше бокс-офис класацията в САЩ. Приходите, от както филмът излезе, се изчислявят на 514 милиона долара само от Северна Америка.

 

Поредната апокалиптична  битка между хората и извънземните, която виждаме в екшън фантастиката "Бойни кораби" е на трето място в САЩ и Канада. С това от излизането си на екран в  Северна Америка досега той е реализирал 47,1 млн. долара,  предаде Асошиейтед прес. 

 

На четвърто място е филмът "Диктаторът" със Саша Барън Коен, който беше представен на кинофестивала в Кан. Приходите му възлизат на 9,6 млн долара.

 

От  пускането си на екран филмът на "Парамаунт" е донесъл на  създателите си общо 41,5 милиона щатски долара.  Филмът "Дневниците на Чернобил" дебютира под номер 5 с 8  милиона долара, реализирани от продажбата на билети в САЩ и  Канада. 

 

(БТА)

Автор: Николета Гусева

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия