По-голям бюст = по-голям интелект?

2012-05-27 20:05:00
По-голям бюст = по-голям интелект?
Снимка: sxc.hu

Жените с по-голям бюст могат да се похвалят и с по-голям интелект, сочат резултатите от проучване на социолози от Чикагския университет, цитирани от helium.com.

 

За да стигнат до това заключение, учените провели експеримент с участието на 1200 жени на различна възраст. Всички те били разделени в пет групи според големината на гърдите им, а след това били подложени на тест за интелигентност.

 

 

Оказало се, че жените с най-големи гърди имат IQ средно с около 10 пункта по-високо от това на представителките на нежния пол с най-малки бюстове. Същата зависимост била открита между всички пет групи.

 

Все още учените нямат обяснение на това явление. Една от възможните причини за появата на подобна зависимост, според тях, е свързана с нивата на женските полови хормони, които едновременно стимулират растежа на гърдите и умствените способности.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
пAteNцЕ
преди 11 години

ооо да бе най-надарените които познавам са *** та дрънкат а аз къде почти нищо нямам(плюс приятелки-също) сме с най-високите оценки в класа и понякога-и в другия класне мисля че има някаква зависимост на интелекта от гръдната обиколка

meso
преди 11 години

хаахх да бе да дооообре ! ! !

kalityy_
преди 11 години

Е, доволна съм щом е вярно, все пак аз имам голям бюст и често госпожите ми казват, че съм много интелигентна ...

pe6oskeiborda
преди 11 години

абе хора знаете ли че май и при мъжете е такав смисъл наистина дядо ми има *** големите цомбори и е много умен пич сигурно ще бие президента на шаха пък един от моя клас е много ***, веднъж ме ободе с пергела в час по математика и е много плосъки моите са големи ама аз съм умен и всички са ми го признали ама не обичам да се хваля така че не го приемайте на сериозно моля :)ама пък имаше един от другия клас който имаше голям бюст и той ама го видях да бяга и скача по коридора като гламав значи може и да не е така

DSD Creations
преди 11 години

Ами тия *** със силикона, за тях не важи сигурно защото не са жени >:-D

xoxi
преди 11 години

Nice. :D

scrooper
преди 11 години

Аз пък знам, че по- голям бюст= по- голямо самочувствие

Anja
преди 11 години

Глупости.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия