Причина за развод: съпругът не обновил семейния си статус във Facebook

2012-05-25 22:43:00
Причина за развод: съпругът не обновил семейния си статус във Facebook
Снимка: sxc.hu

28-годишна индийка подаде документи за развод със съпруга си, тъй като той не обновил семейния си статус си във Facebook на „женен”, пише в. “Daily Mail”.

 

В продължение на два месеца недоволната съпруга изчаквала търпеливо своя любим да заяви пред всичките си онлайн приятели, че вече е встъпил в брак, но това така и не се случило. В главата на индийката започнали да се появяват обезпокоителни мисли – тя решила, че нейният съпруг й изневерява и затова не иска публично да обяви, че е женен.

 

 

Без да се колебае твърде дълго 28-годишната жена попълнила документи за развод. Разбира се, съпругът й веднага побързал да се оправдае, като заявил, че покрай работата по новото жилище на него и съпругата му не му е останало време да промени семейния си статус във Facebook. С оглед на обстоятелствата, преди да вземе крайно решение по бракоразводното дело, съдът решил двамата съпрузи да посещават брачен консултант в продължение на шест месеца, за да се опитат да спасят връзката си.

 

Всъщност в последно време разводите, чиито причини по един или друг начин се коренят във Facebook, далеч не са рядкост. Според адвокатската кантора “Divorce-Online” 1/3 от разводите за миналата година имат връзка със социалната мрежа.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Маринела92
преди 12 години

Ненормална работа :D :D

wdas
преди 12 години

@nor4eto99Не е ФБ ,а простотията!

nor4eto99
преди 12 години

fb разделя семейства :ХХ

the_world_around_me
преди 12 години

:D:D:D Какви хора има в тоя свят ...тоя фейсбук ще ви съсипе xaxa :D

immortaL..
преди 12 години

смяяяяяяяяятааай ....... ;хх на къде отива светът ............. ;хххххх

amaz1nG
преди 12 години

Bez komentar

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия