На 33 години, а вече баща на 30 деца

2012-05-24 12:20:00
На 33 години, а вече баща на 30 деца
Снимка: sxc.hu

Въпреки че е само на 33 години, американецът Дезмънд Хатчет вече може да се похвали с това, че е баща на 30 деца от 11 различни жени, пише “Inquisitr”.

 

Както и сами се досещате, плодовитият мъж не успява да изплаща издръжките на многобройната си челяд и срещу него има повдигнати многобройни съдебни обвинения от страна на майките на децата му.

 

Тези дни Хатчет се обърна към управниците на щата Тенеси с молбата да бъде подпомогнат в изплащането на издръжките на синовете и дъщерите си, най-малките от които са все още пеленачета, а най-големите – вече на по 14 години.

 

 

Според различните съдебни решения 33-годишният американец трябва да изплаща между 25 и 309 долара месечно на всяка от майките на децата му. Той обаче си заработва едва минимална работна заплата, в резултат на което някои от жените, отглеждащи потомството му, получават едва по 1,49 долара – сума, която е крайно недостатъчна за отглеждането на едно дете.

 

Случаят на Хатчет доби известност още през 2009 г., когато недоволните от издръжките си майки дадоха гласност на своите проблеми. Тогава американецът все бе баща „само” на 21 деца и се зарече, че няма да има повече – напразно обещание, което очевидно не е спазил. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Трябвало е отдавна да бъде кастриран...

пAteNцЕ
преди 11 години

браво на човека цял отбор ще си направи! :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия