Какво бихте си купили, ако спечелите от лотарията?

2012-05-19 12:03:00
Какво бихте си купили, ако спечелите от лотарията?
Снимка: sxc.hu

Някога задавали ли сте си въпроса, какво бихте си купили, ако спечелите няколко милиона от лотарията? В случай, че все още не сте си съставили пълен списък от желания, скорошно британско проучване може да ви помогне, като ви разкаже с какви придобивки най-често се сдобиват тото милионерите след взимането на голямата печалба.

 

Според резултатите от анкета на Националната лотария на Великобритания, цитирани от в. “Telegraph”, 29% от късметлиите, спечелили джакпота, задължително оборудват дома си с чисто ново джакузи, а 28% най-накрая се сдобиват с мечтания от тях дрешник.

 

 

Около 25% са тези, които заменят всичките врати в дома си с електрически, докато 17% си купуват своя собствена снукър маса. Не са малко и хората, спечелили от лотарията, които решават, че им е време да се сдобият с домашен любимец – 20% залагат на куче, докато 4% се спират на котка.

 

Разбира се, късметлиите не пренебрегват и възможността да започнат да водят един по-здравословен начин на живот. Около 16% от тях се сдобиват с фитнес зала в дома си. Един на всеки десет пък си прави домашен бар, в който да отпразнува печалбата с приятелите си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kalito126
преди 11 години

Честно,аз имам хиляди идеи,но като се замислиш,това е България.Когато ги вземеш тези пари(ако са много) веднага ще се намери някой да те изнудва.Името ти веднага ще стане известно и кой знае какво става тогава...Другият вариант е да не са чак толкова много.Тогава ще си купя куче или фитнес зала. :)

kayns
преди 11 години

"Около 16% от тях се сдобиват с фитнес зала в дома си."-май съм от тия 16 процента...

alleyy
преди 11 години

Част от тях бих ги дала на децата с увреждане и изоставените деца, а останалата част за мен и семейството ми останалите.

Furious?
преди 11 години

любов мн ясно

jessica_sarah
преди 11 години

ostrov ;p

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия