Азис дава "горещо и любопитно" интервю пред Венета Райкова

2012-05-18 15:45:00
Азис дава
Снимка: "Горещо"

Поп-фолк изпълнителят Азис ще гостува в телевизионното предаване "Горещо" по Нова ТВ тази събота (19 май) от 22.00 часа.

 

Скандалният изпълнител на Diapason Records ще сподели за турнето си в Америка и ще покаже последните си естетични корекции по неговото тяло.

 

 

Докато Азис бе в Америка в българските медии се появиха доста слухове за това, което се случва отвъд Океана. Певецът обаче запази мълчание и не коментира нищо от казаното/написаното.

 

Сега има намерение да разкаже пред Венета Райкова и зрителите на предаването й любопитни подробности от турнето си в САЩ.

 

„Америка ми се отрази ужасно добре!… Аз направих най-успешните участия – не знам дали някой е правил по-успешни участия от мен там. Мисля, че не!”, категоричен е Азис. Пред камерата той говори и за един от най-дискутираните в публичното пространство въпроси – какъв хонорар е получил за изявите си там.

 

Поп-фолк изпълнителят ще шокира зрителите на "Горещо", както с любопитни разкрития, така и с новата си визия. Малко след турнето си в Америка той коригира гърдите, скулите и устните си. Като цяло е доволен от промените, но се притеснява за гърдите си, които са станали малко по-голеи от очакваното.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sluncho121
преди 11 години

Здравейте хора имам един проблем,,скоро имам класно по български а не мога да си намеря информация за темите ми ще съм ви много благодарна ако ми помогнете ето и темите : Проблема за сътворението на света ; мотива за сътворението на света според стария завет ; история на мойсей ; 10е божи заповеди ; хуманистичните проблеми на съвременната епоха според новия завет и есе на тема : И рече Бог нека бъде ден !! Mоля ви помагайте !!

bijou
преди 11 години

Азис - 'They told me i could be anything, so i became... umm.. something.'

ROFLWTF
преди 11 години

омг майко.... накъде отива светът, боже..

scrooper
преди 11 години

Не съм очаквала Азис да си направи гърди.. Нали твърдеше че всичко е шоубизнес, ама нещата са станали дълбоки (блякс)

slicky
преди 11 години

Хахахах, наистина пуснахте статия за Азис.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия